Introductie Microsoft Dynamics Marketplace


clip_image001


Introductie Microsoft Dynamics Marketplace

Geef uw bedrijf een voorsprong...

 

U bent ongetwijfeld bekend met de Microsoft Dynamics Partner Selector. Op zeer korte termijn zal de Partner Selector* plaatsmaken voor Microsoft Dynamics Marketplace. Dit betekent dat u vanaf nu Microsoft Dynamics Marketplace kunt gebruiken om uw Bedrijf, Professionele Services en/of Software Applicaties te vermarkten. Microsoft adviseert u zo spoedig mogelijk uw partnerprofiel en uw oplossingen te vermelden op Microsoft Dynamics Marketplace.

Hoe werkt Microsoft Dynamics Marketplace

Microsoft Dynamics Marketplace wordt gevoed door Microsoft Pinpoint. Daarin staan alle oplossingen die partners van Microsoft aanbieden, ook wanneer de oplossing niet is gebaseerd op Microsoft Dynamics producten. Het basisprofiel in Pinpoint is in dit geval ook de basis van uw vermelding op Microsoft Dynamics Marketplace. Daarom is de eerste stap een juiste vermelding op Microsoft Pinpoint.

De oplossingen zullen getest dienen te worden middels een Microsoft Platformtest (CRM) of via Lionbridge (CRM en ERP). Voor de certificering “Certified for Microsoft Dynamics” (CfMD) van uw CRM en ERP oplossing, dient u zich eveneens te wenden tot Lionbridge. Indien u al over een CfMD oplossing beschikt, zal deze op Microsoft Dynamics Marketplace staan.

Voor uw gemak zijn bovengenoemde stappen ook via YouTube te raadplegen. Een handige video begeleidt u door de verschillende velden en stappen. Deze video is hier te raadplegen.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over uw vermelding op Microsoft Dynamics Marketplace, aarzelt u dan niet contact op te nemen met Judith van Gelder van het Nederlandse Microsoft Dynamics Marketplace Team.

Wij zien uw vermelding op de Microsoft Dynamics Marketplace graag tegemoet.

Het Nederlandse Microsoft Dynamics Marketplace Team.

* Vanaf dat moment zal de Partner Selector als zodanig niet meer te raadplegen zijn.

Comments (0)

Skip to main content