DigiNotar update (repost)


Microsoft zal wereldwijd een automatische software update doorvoeren om te zorgen dat de certificaten van DigiNotar als onbetrouwbaar worden aangemerkt. Op nadrukkelijk verzoek van de Nederlandse overheid heeft Microsoft besloten om voor Nederland de geplande update niet automatisch uit te voeren zodat overheden, organisaties en bedrijven de tijd hebben om de certificaten te vervangen. Gebruikers die de wens hebben deze software update handmatig uit te voeren, kunnen daarvoor vanaf vanavond een stappenplan volgen dat Microsoft online beschikbaar zal stellen via www.microsoft.nl.

http://www.microsoft.com/netherlands/nieuws/nieuwsbericht.aspx?id=418


Comments (1)

  1. Freekv says:

    Wellicht ter aanvulling: Stolen SSL certs can't be used to install malware via Windows Update

    The updates are also code-signed by separate certificate that Microsoft controls.

    http://www.computerworld.com/…/Microsoft_Stolen_SSL_certs_can_t_be_used_to_install_malware_via_Windows_Update

Skip to main content