Microsoft Office 365 bèta is vanaf vandaag beschikbaarOffice 365 is dé cloud productiviteits oplossing van Microsoft. De bèta is vanaf vandaag vanaf 17:00 voor iedereen beschikbaar. Vertel het onze partners, klanten en andere geinteresseerden. Probeer hier de bèta

Office 365 is:

  • eenvoudig uit te proberen via de test versie
  • gemakkelijk te leren doordat je de programma’s al kent: Microsoft Outlook, SharePoint, Lync en natuurlijk de Office WebApps
  • rechttoe rechtaan in het gebruik.

Probeer hier de bèta

Waarom Office 365?

Met Office 365 heb je toegang tot e-mail, belangrijke documenten, contactpersonen en agenda vanaf nagenoeg elke locatie en met vrijwel elk apparaat. Organisaties kunnen met dit pakket nog makkelijker het Nieuwe Werken mogelijk maken. Ontdek hier meer.

Het bewerken van documenten kan met Office Web Apps in diverse browsers. Office 365 is voor zowel grote als kleine bedrijven handig. Ook kunnen bedrijven door de abonnementsvorm makkelijk en relatief goedkoop in gebruikers varieren.

Ontdek hier meer Office 365 is helemaal af in combinatie met Windows Phone 7. PCM heeft 5 maal Samsung WP7 ter beschikking gesteld aan 5 lezers om hun ervaringen te delen. Lees vanaf 18 april meer op pcmweb


Comments (0)

Skip to main content