symposium ‘De Nieuwe Klant’ Launch Evenement: Microsoft Dynamics CRM 2011 & CRM Online


Datum:

woensdag 16 februari 2011, aanvang 12.00 uur

Locatie:

Het Spant!, Bussum

Het aantal communicatiekanalen neemt fors toe: Facebook, Linkedin en Twitter. De Nieuwe Klant is overal en toch is het lastig om grip op hem te krijgen. De Nieuwe Klant wil zelf bepalen langs welke weg en wanneer hij contact opneemt met uw organisatie. De Nieuwe Klant eist dat alle gegevens voortdurend up-to-date zijn; hij rekent erop dat uw systeem op orde is.

Hoe houdt u grip en overzicht hierop? Hoe benut u de technologie om resultaatgericht uw marketing-, sales- en customerservice-activiteiten te stroomlijnen? Wij nodigen u graag uit voor het CRM 2011 Launch Evenement op woensdag 16 februari 2011. Maak in deze enerverende middag kennis met Microsoft Dynamics CRM 2011 en ervaar de concrete tools en ideeën om uw processen klantgerichter te maken. De specifieke branche oplossingen van onze partners staan op deze middag centraal.

Programma:
12.00   Ontvangst met lunch
12.45     Opening & Talkshow “De Nieuwe Klant draait doorrrr”

13.30     Kennismaking met Microsoft Dynamics CRM 2011

14.15     Parallelsessies: Partnercases
15.00     Netwerken op de beursvloer
15.30     Parallelsessies: Partnercases
16.25     Ed Peelen – “CRM De Volgende Fase”

17.00     Wrap up, borrel en netwerken op de beursvloer

Enthousiast geworden? Schrijf u dan nu HIER in voor het Launch evenement Microsoft Dynamics CRM 2011.

Met vriendelijke groet,

Microsoft B.V.


Comments (0)

Skip to main content