Uitnodiging: Microsoft Dynamics Partner Academy Business Update Meeting


Op woensdagochtend 8 december organiseert Microsoft een bijeenkomst waarin wij vooruitblikken op nieuwe ontwikkelingen binnen de Microsoft Dynamics Partner Academy (DPA) en waarbij de introductie van het ‘WAVE 7’ Business Readiness Track centraal zal staan. Ook zullen wij ervaringen en geboekte resultaten met u delen.
De bijeenkomst vindt plaats bij Microsoft te Schiphol en wij nodigen u van harte uit deel te nemen en uw stem te laten horen!

Meld u aan door op onderstaande registratielink te klikken.
Algemeen

De rolgebaseerde Microsoft Dynamics Partner Academy heeft tot doel Microsoft Partners intensieve ondersteuning te bieden in het optimaliseren van hun business. Ook biedt de DPA uitkomst bij het bereiken van de certificeringsdoelstellingen binnen het recent vernieuwde Microsoft Partner Network programma. De DPA trainingen sluiten volledig aan op de MPN certificeringsvoorwaarden.
In Nederland worden de activiteiten van de Dynamisch Partner Academy uitgevoerd door trainers met een ruime ervaring in het trainen en coachen van Dynamics Partners. Zo hebben zij in de afgelopen twee jaar in Nederland al ruim 50 Dynamics partners intensief getraind en gecoacht. De DPA is een alliantie aangegaan met Microsoft CPLS’en Promentum en Qurius voor technische trainingen. De DPA biedt Partners een uitgebreid curriculum voor niet-technische rollen (Management, Sales, Marketing Project management) en technische rollen binnen een Partnerorganisatie.
Nieuwe tracks

Komend voorjaar start weer een nieuwe serie DPA tracks. Bestaande uit een serie van ‘losse’ tracks gericht op specifieke MPN examens. En een uitgebreide ‘Business Readiness Track’. Tijdens deze bijeenkomst wordt u uitgebreid over de inhoud hiervan voorgelicht. U krijgt inzicht in de business case voor deelname aan de DPA Business Ready Track. Ook zal een eerdere deelnemer aan dit programma zijn praktijkervaringen met u delen.
Agenda

· Microsoft Partner Readiness strategie

· Toelichting op Microsoft Dynamics Partner Academy

· Kalender en condities

· Microsoft Readiness track  ‘WAVE 7’

· Praktijkervaringen van een deelnemer

· Vraag en antwoord

· Hoe verder

Voor wie?
De sessie is bedoeld voor directie en senior management van Microsoft Dynamics Partners.

Waar en wanneer?
Locatie: Microsoft Schiphol
Datum: woensdag 8 december 2010
Tijden: ontvangst tussen 10.00 en 10.30. Het programma start om 10.30 en wordt afgesloten met een netwerklunch om 13.00
Inschrijven
Schrijf u hier in voor de Microsoft Dynamics Partner Academy Business Update Meeting op 8 december 2010

Let op:
Voor deze bijeenkomst, die in het auditorium van Microsoft plaatsvindt, bevestigen wij in eerste instantie deelname van 1 persoon per Partnerorganisatie. Collega’s kunnen zich wel aanmelden maar komen op een wachtlijst te staan. Zodra blijkt dat er nog plaatsen beschikbaar zijn geven wij deze vrij voor personen op de wachtlijst.
Mocht u vragen hebben over uw inschrijving of problemen ondervinden, neem dan contact op met Microsoft evenement services, eventsnl@microsoft.com, 023 5656 510.
Wij verwelkomen u graag op Microsoft Dynamics Partner Academy Business Update Meeting.

Comments (0)

Skip to main content