Aankondiging Lead Enterprise Architect Program (LEAP)


EInd augustus gaat het LEAP programma weer van start. Je kunt je nu inschrijven bij Gerard Verbrugge.

Meer informatie: http://leap.msnlevents.net/ 

Via deze weg willen we jullie allen informeren over de huidige stand van zaken met betrekking tot het DPE initiatief gekend onder de naam Lead Enterprise Architect Program (LEAP). Tijdens de afgelopen jaren hebben wij meer dan 500 deelnemers mogen verwelkomen tijdens de masterclasses en enthousiasmeren over het Microsoft Platform. Het programma is op inhoud en op uitvoering altijd hoog gewaardeerd met gemiddeld een 7,54 wat ons motiveert hiermee door te gaan.

 

Voor het aankomende fiscale jaar is het LEAP programma meegenomen in de planning van DPE, de inschrijving is geopend op http://leap.msnlevents.net/. Deelname kost 3900,- euro (ex BTW) en bevat onder andere de volgende zaken,

-      5 masterclasses in Nederland

-      Cursus materiaal en catering in Nederland

-      Volledig verzorgde reis naar Redmond (ticket en verblijf)

-      3 dagen conferentie in Redmond (verblijf Redmond is langer i.v.m. aankomst en vertrek)

 

Is deelname iets voor jou? Tijdens het programma van LEAP 2008 hebben wij enkele deelnemers hun ervaring laten vertellen hierbij een link naar een PDF bestand, Ervaringen met LEAP. Aangevuld met enkele uitspraken van deelnemers van het afgelopen jaar,

-        Overall the program has fulfilled my personal goal of more insight in MS products, strategy and ideas. For me as Java/Web sphere guy it suited its purpose. Thanks for everything.

-        Great way to keep up to date on MS views of enterprise solutions and products.

-        A very well organizes and interesting program. It would be nice to come back again in the future and see the evolution of the Microsoft vision and products. The sessions in Redmond are of high quality.

-        The coffee was great! Enthusiastic speakers. The pen was empty before the end!

 

 

Comments (0)

Skip to main content