Microsoft Dynamics CRM 4.0: Update Rollup 10


Microsoft heeft de Update Rollup 10 voor Microsoft Dynamics CRM 4.0. vrijgegeven. Deze Update Rollup 10 bevat updates en hot fixes ten behoeve van deployment. Microsoft beveelt deze installatie van de update aan om de performance van de software waarborgen.

Belangrijk: Voorafgaand aan de Rollup 10 is het vereist om de
Update Rollup 7 te installeren. Met name Microsoft Dynamics CRM voor Microsoft Office Outlook en Microsoft Dynamics CRM Data Migration Manager componenenten vereisen dat de Update Rollup 7 wordt geistalleerd. Meer informatie met betrekking tot Update Rollup 7, is te vinden in het Microsoft Knowledge Base artikel: 971782: Update Rollup 7 for Microsoft Dynamics CRM 4.0 is available


 


Update Rollup 10 is beschikbaar in alle talen, welke worden ondersteund door Microsoft Dynamics CRM 4.0.

Voor meer informatie met betrekking tot deze release, zie:
Microsoft Knowledge Base article 979347: Update Rollup 10 is available for Microsoft Dynamics CRM 4.0.

Comments (0)

Skip to main content