Windows 7 x64 PDF search filter


Dacht, dit moet ik toch even laten weten. De eerste keer dat ik Windows 7 64-bit installeerde kwam ik erachter dat mijn pdf files niet geindexeerd werden en dus niet in zoekresultaten terugkwamen. Bij de 32-bit versie was dat geen probleem... Kortom wat heb ik verkeerd gedaan is dan toch de eerste reactie.


Ik kan mij voorstelen dat ik niet de enige ben die dat probleem tegengekomen is. Wat je hieraan kunt doen is een PDF iFilter installeren. Die kun je bij verschillende pdf leveranciers vinden. Fox-IT heeft er een en ergens diep verstopt op de site Adobe ook.Die van Fox-it kun je hier vinden: http://www.foxitsoftware.com/pdf/ifilter/ Het lijkt er dan op dat je moet betalen, maar: For Basic Desktop Only version: Foxit PDF IFilter 2.0 is now available at no charge. Wel registreren bij de trial, dan kun je deze versie selecteren. Vervolgens downloaden en installeren: PDF resultaten in de Windows Search.


Veel plezier.


 

Comments (0)

Skip to main content