Microsoft Dynamics ERP Microsoft Dynamics CRM: MPN Competenties


Microsoft past haar Competentie model voor haar Microsoft Dynamics ERP en Microsoft Dynamics CRM Partners binnen het Microsoft Partner Netwerk (MPN) aan.


Download hier de content met betrekking tot de nieuwe Microsoft Dynamics ERP and CRM competenties binnen het nieuwe Microsoft Partner Network (MPN).
Deze veranderingen zullen voor de Microsoft Dynamics ERP en Microsoft Dynamics CRM Partners direct effect hebben op het promoten van hun business, het trainen van hun medewerkers en het interacteren met Microsoft, teneinde een nog betere grip te verkrijgen op de bestaande markt mogelijkheden voor geintegreerde ERP en CRM oplossingen. Deze Microsoft strategie biedt vele voordelen en moedigt kleinere Microsoft Dynamics ERP en Microsoft Dynamics CRM Partners aan om groei te bevorderen en te verticaliseren, en grotere Microsoft Dynamics ERP en Microsoft Dynamics CRM Partners meer succesvol te zijn en door te groeien. Het bereiken van deze gestelde doelen zal commitment vereisen van zowel Microsoft als van de Microsoft Dynamics ERP en Microsoft Dynamics CRM Partners.

Comments (0)

Skip to main content