Microsoft Dynamics CRM 4.0: Update Rollup 9


Microsoft Dynamics CRM: Update Rollup 9


Update Rollup 9 for Microsoft Dynamics CRM 4.0 (KB 977650)

Microsoft heeft de Update Rollup 9 voor Microsoft Dynamics CRM 4.0 vrijgegeven. Deze Update Rollup 9 bevat updates en hot fixes ten behoeve van deployment. Microsoft beveelt deze installatie van de update aan om de performance van de software waarborgen.

Belangrijk: Voorafgaand aan de Rollup 9 is het vereist om de Update Rollup 7 te installeren. Met name Microsoft Dynamics CRM voor Microsoft Office Outlook en Microsoft Dynamics CRM Data Migration Manager componenenten vereisen dat de Update Rollup 7 wordt geistalleerd. Meer informatie met betrekking tot Update Rollup 7, is te vinden in het Microsoft Knowledge Base artikel:
971782: Update Rollup 7 for Microsoft Dynamics CRM 4.0 is available

Update Rollup 9 is beschikbaar in alle talen, welke worden ondersteund door Microsoft Dynamics CRM 4.0.

Voor meer informatie met betrekking tot deze release, zie: Microsoft Knowledge Base article 977650: Update Rollup 9 is available for Microsoft Dynamics CRM 4.0.

Comments (0)

Skip to main content