System Center: Voorlopige licensing Opalis


Met de overname van Opalis wordt er een heel mooi stuk technolgie aan de System Center familie toegevoegd.

Opalis biedt kant en klare processen en workflows voor complexe datacenter beheertaken over verschillende omgevingen en omvat onder andere verregaande integratiemogelijkheden voor het orchestreren van taken voor de server infrastructuur en beheerprocessen, inclusief die van BMC, CA, IBM HP, Microsoft en Symantec.

En er is nog meer nieuws : Vanaf heden wordt de Opalis software zonder additionele kosten aan Microsoft klanten aangeboden met SMSE/SMSD.

Totdat de uiteindelijke licentievorm bekend wordt gemaakt, kunnen klanten met SMSE / SMSD de opalis technologie aanvragen.

Opalis voorziet in de licenties voor de Opalis technolgie aan bestaande Microsoft klanten die zijn gelicenseerd voor de System Center Server Management Suite Enterprise (SMSE) en de Server Management Suite Datacenter (SMSD). Deze mogelijkheid geldt voorde Opalis Integration Server, Integration Packs, en Process Catalogue software en het recht servers te beheren die zijn gelicenseerd met SMSE of SMSD.

Alle beschikbare informatie over de overname staat op : http://www.microsoft.com/pathways/opalis/

Comments (0)

Skip to main content