Microsoft Dynamics CRM 4.0: Update Rollup 8


Microsoft Dynamics CRM 4.0: Update Rollup 8


 


Vanaf vandaag (d.d. 18 december 2009) is de Update Rollup 8 beschikbaar. Onderstaande links bieden de benodigde informatie betreffende de Update Rollup 8.·         Microsoft Knowledge Base Article: http://support.microsoft.com/?kbid=975995


 


 


Algemene details betreffende de Update Rollup 8 


·         Voor de installatie voor Update Rollup 8 behoeft dat voor de Client and Data Migration Client Update Rollup 7 hieraan vooraf is geinstalleerd. Voor alle andere CRM componenten behoeft er geen voorafgaande Update Rollups geinstalleerd te worden.


·         De Update Rollup 8 download bevat updates voor alle 40 supported Language Packs.  Voorafgaand aan de installatie van de Update Rollup 8 Language pack dient men de originele Language pack te installeren.


o   Wanneer dit is gedaan:


1.       Download de Update Rollup 8 Language Pack


2.       Installeer de Update Rollup 8 Language Pack


3.       De-provision de Language Pack


4.       Re-provision de Language Pack


·         Informatie over hoe reboots te vermijden tijdens de installatie van de CRM Outlook Client kan men vinden op de Update Rollup 4 blog.


·         De Update Rollup 8 Client kan worden uitgerold voordat de de server is ge-upgraded naar de Update Rollup 8.


·         Stappen teneinde de Update Rollup 8 Client beschikbaar te maken via AutoUpdate kan men vinden op de Update Rollup 4 blog. De Link en Patch IDs kan worden gevonden in het kb artikel: 975995. 


Microsoft Dynamics CRM E-mail Router 


Update Rollup 8 biedt support voor Exchange 2010.  Echter, de Update Rollup 8 Rule Deployment Wizard wordt nog niet gesupport voor Exchange 2010.  We are working to add that support in future Update Rollups. 


 


Belangrijk: Microsoft beveelt haar klanten aan de update rollup 8 te installeren, zodat de CRM –software performance te volste wordt benut.

Comments (0)

Skip to main content