Future of Dynamics


Ik kwam op de Convergence 2009 Europe site (http://www.microsoft.com/emea/presscentre/Convergence09VPR/default.mspx) een tweetal papers tegen die goed ingaan op de visie hoe we met Dynamics in zijn algemeenheid verder gaan. B.v een stuk over de manier waarop we business modelling onderdeel laten zijn van de core ontwikkelingen. Op die manier ben je in staat om los van client technologie te ontwikkelen en snel te implementeren als er nieuwe technologie bij komt. Dit is ook de gedachte achter onze "Oslo" ontwikkelingen. Volgende versie van b.v. Dynamics AX gaat hier in grote mate gebruik van maken, niet alleen in de huidige role centers maar ook achter de schermen, de technische uitvoering. En een aantal voorbeelden er in genoemd zijn nu al als voorbeeld NAV 2009 RTC uitbreidingen te zien in de demo image.


·         Dynamic Business Whitepaper – October 27, 2009


Het andere paper gaat over de ROI die je krijgt door de integratie van Dynamics met de rest van het Microsoft platform. Zet alle punten vanuit het platform gezien op een rijtje.     


   Maximize the Return on Your Investment In Microsoft Technology – October 28, 2009


Enjoy


 


 

Comments (0)

Skip to main content