Partner oplossing: CS-DigiNota voor digitale facturen aan consumenten


Na de doorbraak van digitaal factureren in de zakelijke wereld is nu ook de consumentenmarkt aan de beurt. Zowel de overheid als de grote banken streven ernaar om de traditionele papieren rekening naar het museum te verwijzen. Als ondersteuning hiervoor is onder andere de website viamijnbank.nl opgezet.


In samenwerking met Bluem, een partij die nota’s digitaal aflevert in het bankportaal van consumenten, heeft Condor Solutions BV de Microsoft Dynamics NAV Add-On CS-DigiNota ontwikkeld. Dit is een module waarmee gebruikers direct vanuit Microsoft Dynamics NAV hun nota’s kunnen afleveren in de bankportalen van hun klanten. CS-DigiNota is een plug & play-module. De module is beschikbaar voor Microsoft Dynamics NAV versies 4.x, 5.x en voor 2009.

Comments (0)

Skip to main content