Dynamics AX Intelligent Data Management Framework in Beta


We zijn al een tijdje bezig om te zorgen dat de Dynamics AX database op orde te houden. Nu is de Intelligent Data Managment tool in Beta gegaan. Momenteel is daar het purgen  van data een relevante aanvulling op de reguliere onderhoudstools omdat dit helpt bij een upgrade. Je kunt nu eerst je data opschonen alvorens ze mee te nemen naar het nieuwe systeem. Momenteel is de tool alleen verkrijgbaar voor onze Dynamics partners.


The beta version of the Intelligent Data Management Framework offers organizations the ability to analyze data storage on tables and indexes and helps in removing redundant historical data. This release is only available in U.S. English and only supports Microsoft SQL Server databases. A release with additional functionality is planned for Q1 of CY2010.


 


The framework will support the following releases:  • Microsoft Business Solutions–Axapta® 3.0

  • Microsoft Dynamics AX 4

  • Microsoft Dynamics AX 2009 on Microsoft SQL Server 2005 and 2008

Comments (0)

Skip to main content