Microsoft PinPoint nu ook live in Nederland


Vandaag om 12:00 uur is Microsoft Pinpoint live gegaan. http://www.microsoftpinpoint.nl/nl-NL/. Dit is een softlaunch zodat wij onze partners de tijd kunnen geven om hun profiel nog toe te voegen of aan te passen voor de launch op 25 mei 2009.

Met Pinpoint kunnen toekomstige klanten op onze Pinpoint website snel de juiste Microsoft partner vinden. Doelstelling is: met een helder, aantrekkelijk profiel zullen klanten onze partners sneller vinden én benaderen.

Om ervoor te zorgen dat onze partners veel reacties en uiteindelijk ook leads zullen krijgen via Pinpoint is het belangrijk dat ze op de juiste manier met een goed profiel vermeld staan.

We hebben vandaag naar onze partners de onderstaande e-mail verstuurd. Daarin gaan we onze partners vragen naar de site te gaan en eens naar hun eigen profiel te kijken.

--------------

Beste Microsoft Partner,

Vandaag gaat Microsoft Pinpoint live. Bekijk hier de webpagina van de Nederlandse Pinpoint site. Het wordt een soft launch, zodat u nog de tijd hebt om uw Pinpoint profiel bij te werken.

Met Pinpoint kunnen uw toekomstige klanten op onze website snel de juiste Microsoft partner vinden. Wat zien ze als ze bij úw organisatie terechtkomen? Met een helder, aantrekkelijk profiel zullen klanten u sneller vinden én benaderen.

Dus: staan de specialismen, producten en diensten van uw organisatie goed omschreven in Pinpoint? Maak - voordat Pinpoint écht live gaat op 25 mei  - een aantrekkelijk profiel in 3 simpele stappen:

1. Volg de richtlijnen voor een helder profiel

Bekijk of download de content guidelines. Gebruik ze om uw profiel te verbeteren of een nieuw profiel aan te maken.

2. Maak uw Pinpoint profiel

· Beschrijf uw organisatie

· Geef een naam voor uw diensten of producten

· Maak een uitgebreide beschrijving van uw diensten of producten en beschrijf de voordelen ervan voor klanten

· Maak een korte omschrijving van uw diensten of producten (of gebruik hiervoor de eerste regels van uw uitgebreide omschrijving)

3. Zet uw profiel in Microsoft Pinpoint

Om de beschrijving van uw organisatie te plaatsen, gaat u naar het Partner Membership Center.

· Open het menu Organization Information

· Selecteer Manage Organization Profile

· Plaats de beschrijving van uw organisatie in het veld Organization Description

Om de omschrijvingen van uw diensten en producten te plaatsen, gaat u naar de Partner Solution Profiler. Plaats daar de namen en de uitgebreide en korte omschrijvingen van uw diensten en producten.

Voordat we uw profiel publiceren in Microsoft Pinpoint, controleren we of het voldoet aan onze kwaliteitseisen. Als dat het geval is, duurt het ongeveer een week voordat uw nieuwe profiel in Microsoft Pinpoint verschijnt.

Veel succes met Microsoft Pinpoint. We hopen dat het u veel nieuwe klanten zal opleveren. Als u nog vragen heeft over Pinpoint, neem dan gerust contact met ons op. Stuur een e-mail naar pp_nl@microsoft.com.

--------------

-Andre

Comments (0)

Skip to main content