Dynamics – HP Competence Center


Sinds oktober van dit jaar is in Amstelveen het HP Competence Center beschikbaar voor alle Dynamics NAV partners en klanten. Het HP Competence Center is de plek waar oplossingen, gebaseerd op Dynamics NAV, getest kunnen worden op schaalbaarheid.

Een volledige test zal in totaal 5 dagen beslaan. Het volledige proces word begeleid door de medewerkers van SQL Perform. De test vind plaats bij HP in Amstelveen waar dedicated hardware klaar staat om de test in goede banen te leiden.

De test is bedoeld voor partners die hun oplossing willen testen op schaalbaarheid, maar kan bijvoorbeeld ook gebruikt worden voor klanten die op zoek zijn naar een nieuwe infrastructuur of willen upgraden naar een nieuwe versie.

Voor vragen over het HP Competence Center, of aanmeldingen voor een test kunt u een e-mail sturen naar hp-test@microsoft.com

Comments (0)

Skip to main content