Demo2win Presales Training is back (Dutch Dynamics Partners only)


Uitnodiging Demo2WIN!® Workshop


Geachte Microsoft Business Solutions partner,


Hierbij nodigen wij u uit om deel te nemen aan een van de drie de Demo2WIN!® workshops op 21 oktober, 25 november of 9 december in het Microsoft Innovation Center te Barneveld.

Heeft u ooit een deal verloren aan een concurrent waar de beslissing positief uit viel voor de concurrent, omdat de prospect vond: “beide producten voldoen aan onze eisen, maar we hebben de ander gekozen omdat hun product beter aansluit op onze behoeften.” Als dit u bekend voorkomt dan heeft uw concurrent u waarschijnlijk verslagen met de demo. De training Demo2WIN!® is de oplossing.

Demo2WIN!® is een training voor Microsoft Business Solutions partners en sluit naadloos aan bij het Microsoft Solution Selling Process (MSSP). Het is speciaal ontwikkeld om in de behoeften te voorzien van partners en het helpt je waarde te verkopen.


Over de workshop:De workshop richt zich op de presentatie-elementen van een Microsoft Dynamics software demonstratie. Deelnemers aan deze training leren talloze technieken voor het effectief betrekken van het publiek bij de demo. Nadat u is voorgedaan hoe een demonstratie het beste kan worden gedaan voor een bepaalde doelgroep, wordt u de mogelijkheid gegeven om te laten zien wat u heeft geleerd. Gedurende de workshop worden videovoorbeelden getoond van Microsoft Dynamics demo’s waarin de juiste technieken worden belicht, maar ook de meest voorkomende fouten worden gedemonstreerd.

De workshop bevat tevens een aantal groepsoefeningen die iedere deelnemer in staat stelt om 1) te laten zien wat u geleerd heeft, en 2) het geleerde toe te passen op een bestaande case.


Let op:


·          De workshop staat in het teken van “soft skills”presentatietechnieken. De workshop biedt geen overzicht van nieuwe Microsoft Dynamics product features.


·          Deelnemers dienen een laptop computer mee te nemen met daarop Dynamics software geïnstalleerd (Microsoft Dynamics CRM, NAV of AX). Dit i.v.m.  oefeningen en eindpresentatie.


·          Wij zijn genoodzaakt om personen die niet komen opdagen – en zich niet bij Microsoft hebben afgemeld – de kosten van de training (€ 460) in rekening te brengen.


 


Deze workshop is voor:Pre-sales consultants werkzaam voor een Microsoft Business Solutions partner in Nederland.


TrainerMicrosoft Product Technology Specialist speciaal opgeleid in Microsoft Dynamics Demo2WIN!® methodologie.


Locatie en tijd


De sessie zal plaatsvinden in het Microsoft Innovation Center, Nijverheidsplein 21A, Barneveld. De routebeschrijving kunt u hier vinden. Het programma start om 9.30 uur en zal eindigen om 17.00 uur.


Inschrijven *


U kunt zich hieronder voor een sessie inschrijven. Inschrijven Demo2WIN ® Workshop op 21 oktober 2008


 Inschrijven Demo2WIN ® Workshop op 25 november 2008


Inschrijven Demo2WIN ® Workshop op 9 december 2008


Graag verwelkomen wij u op een van de Demo2WIN Workshops!


 


Met vriendelijke groet,

Comments (0)

Skip to main content