Convergence 2008


Capture

Convergence 2008

Convergence is het belangrijkste Microsoft Dynamics-evenement, waarbij klanten, partners, teamleden en vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven bijeenkomen in een speciaal voor u gecreëerde omgeving. Hier kunt u oplossingen bespreken, zakelijke behoeften naar voren brengen en een netwerk opbouwen, waar u gedurende het hele jaar een beroep op kunt doen.
Convergence wordt gehouden in Kopenhagen, Denemarken, net als in 2007. Dit is uw kans om in contact te komen met toonaangevende personen uit het bedrijfsleven, leden van het Microsoft-team, partners en andere klanten. Als deelnemer aan Convergence hebt u toegang tot een uitmuntend programma met onder meer een veelvoud aan sprekers, uitvoerige productdemonstraties en praktijkgerichte studiesessies. U leert daar hoe u nu en in de toekomst meer uit uw investering in Microsoft haalt.

Waarom deelnemen aan Convergence 2008?

  • Ontmoet teamleden van Microsoft: kom in contact met collega's, partners, Microsoft-teamleden en topexperts uit het bedrijfsleven in zowel gestructureerde als informele omgevingen.
  • Breid uw netwerk uit: bouw een netwerk op waarop u het hele jaar rond een beroep kunt doen.
  • Vergroot uw productkennis: leer meer over alle Microsoft-platforms.
  • Leer hoe u meer uit uw investering in Microsoft haalt: profiteer van de kennis en hulpmiddelen die u nodig hebt om uw Business Solutions te optimaliseren.
  • Vergroot uw strategische inzicht: luister naar de visie en de strategie van leidinggevende personen bij Microsoft en informeer uzelf over de toekomst, de productontwikkeling en de investeringen van het bedrijf, zodat u uw eigen bedrijfsvoering kunt bijsturen en uw resultaten kunt verbeteren.

Convergence 2008 in Kopenhagen is een unieke gelegenheid om uw ervaringen te delen met en te leren van andere gebruikers van Microsoft Dynamics gebruikers.

Kijk op onderstaande link voor meer informatie over Convergence 2008, en zorg ervoor dat u dit evenement niet mist!

http://www.microsoft.com/Dynamics/convergence/copenhagen/2008/

Comments (0)

Skip to main content