Dynamics NAV 2009 Training in Nederland


I'll put this post up in Dutch, since it is only relevant for our Dutch partners


Vanaf oktober 2008 organiseert Microsoft een serie seminars en trainingen voor commerciële en technische medewerkers bij Microsoft Partners, waarin de vernieuwingen en mogelijkheden van de software centraal staan:


Microsoft Dynamics NAV 2009 Sales Workshop


Deze eendaagse workshop is bestemd voor sales en presales medewerkers, is gratis voor Microsoft Partners en wordt verzorgd door Martijn Knevel, Partner Technology Specialist bij Microsoft.


Microsoft Dynamics NAV 2009 What's New Seminar


Dit eendaagse seminar wordt verzorgd door gespecialiseerde Microsoft Certified Trainers bij de Microsoft CPLS’en Mprise, Mulder Computer College en Qurius Learning Solutions.


Gedurende de ochtend ligt de nadruk op de functionele kant van NAV 2009, in de middag staat de technische kant centraal. Ideaal voor functionele en technische consultants die snel willen kennismaken met de mogelijkheden en vernieuwingen van NAV 2009. Gratis voor Microsoft Partners.


Microsoft Dynamics NAV 2009 What's New Training


Deze meerdaagse training is het logische vervolg op het eendaagse “What’s New” seminar. De training wordt verzorgd door gespecialiseerde Microsoft Certified Trainers bij Microsoft CPLS’en Mprise, Mulder Computer College en Qurius Learning Solutions. Functionele en technische consultants verdiepen hun kennis aan de hand van praktijkgerichte oefeningen en voorbeelden. Deze vervolgtraining wordt aangeboden tegen het tarief van de CPLS.


Microsoft Dynamics NAV 2009 Add-on Migration Training


Gedurende deze tweedaagse training leren ontwikkelaars hoe zij NAV Add-ons kunnen migreren naar NAV 2009. Deze training is momenteel in ontwikkeling en zal tegen een actietarief aan de Microsoft Partners worden aangeboden.


Microsoft Dynamics NAV 2009 Live Meetings and Online Training


Online technische en commerciële kennis opdoen van NAV 2009 kan van het Microsoft Partner Learning Center (www.microsoft.nl/plc).


Deze seminars en trainingen zullen binnenkort via het Microsoft Partner Learning Center (www.microsoft.nl/plc) worden aangeboden aan de Microsoft Partners.


Bezoek het Partner Learning Center regelmatig voor Microsoft trainingen en lees de Partner Nieuwsbrief voor aankondigingen van nieuwe trainingen.

Comments (0)

Skip to main content