Technical Sales Assistance and Technical Advisory Services


Edit: Beschrijvingen van de diensten zijn nu ook volledig te vinden op de officiële partner site: https://partner.microsoft.com/netherlands/40079372
------------------------


image


Er zijn twee soorten technische hulp diensten beschikbaar vanuit Microsoft die vaak (nog) niet bekend zijn bij onze partners. Daarom deze blogpost met meer informatie over deze twee diensten.


De dienst Technical Sales Assistance (TSA) is bedoeld voor onze certified en gold certified partners. Deze dienst biedt technische ondersteuning tijdens het pre-sales proces en is te bereiken op 020-5001002 of nltsa@microsoft.com.


De dienst Technical Advisory Services (TAS) is bedoeld voor onze gold partners en biedt een aantal pro-actieve technische consultancy diensten tijdens het post-sales proces. Deze dienst is te bereiken op 020-5001003 of nltas@microsoft.com.


Hieronder een meer gedetailleerde beschrijving van de twee diensten:


Technical Sales Assistance (TSA)


Diensten overzicht


Microsoft staat alle Gold en Certified Partners bij met een team van Partner Technical Specialists (PTS). Het PTS team staat u bij tijdens de pre-sales fase en helpt u met uw technische pre-sales vragen die betrekking hebben op Microsoft-oplossingen. Ze staan voor u klaar voor de best mogelijke serviceverlening.


Hebt u verkoopondersteuning nodig? Via Technical Sales Assistance (TSA) krijgt u toegang tot gratis onbeperkte hulp bij technische of concurrentievragen van de ondersteuningsmedewerkers van Microsoft. Wilt u 24 uur per dag hulp kunnen krijgen? Probeer Instant Response, een onlineservice voor Microsoft-partners waarmee u toegang krijgt tot een uitgebreide verzameling productinformatie zodat u zich kunt voorbereiden op vragen van klanten op het moment dat het u uitkomt.


PTS’s kennen Microsoft en kennen de wensen en eisen van onze Gold en Certified Partners. Deze kennis gebruiken wij om u van essentiële informatie te kunnen voorzien. Door onze technische ondersteuning en productkennis waarborgen wij een vlotte en succesvolle inzet van Microsoft technologieën bij uw klanten.


Profiteer van onbeperkte toegang tot Microsoft-ondersteuningsmedewerkers via Technical Sales Assistance-services om uw werklast op het gebied van onderzoek naar technische en concurrentiegegevens te verminderen. Voordelen zijn onder meer:


Diensten  • Technische hulp voorafgaand aan de verkoop bij productmogelijkheden, functies, configuratie, compatibiliteit en problemen bij implementatie in een test- of demo-omgeving.

  • Toegang tot een almaar groeiende verzameling moeilijk te achterhalen referentiemateriaal, bewijspunten, onderzoeksgegevens en andere relevante documentatie.

  • Hulp bij het configureren van een demonstratieomgeving.


Doelgroep


Uitsluitend voor Microsoft Gold en Certified Partners. Identificatie door middel van het Contract ID en Access ID.


Doel


Het doel van de Technical Sales Assitance Service is om u voor specifieke Microsoft producten gespecialiseerde kennis te kunnen bieden. Door u proactief van deze informatie te voorzien kan voorkomen worden dat er problemen ontstaan tijdens projecten bij uw klanten.


Contact


Telefoon :+31 (0)20 5001002
Email : nltsa@microsoft.com


Openingstijden


Maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 (met uitzondering van feestdagen)


Aanvullende Informatie


Advies- en post-salesvragen dienen via Technical Advisory Services (TAS) aangemeld te worden. De Partner Technical Consultants zijn tijdens kantooruren bereikbaar via telefoonnummer +31 (0)20 5001003.


Break-Fix support aanvragen en escalaties dienen via het supportteam aangemeld te worden en gaan ten koste van uw vijf kosteloze supportaanvragen per contractperiode. Het support team is tijdens kantooruren bereikbaar via telefoonnummer +31 (0)20 5001500.


De Microsoft Premier Partnerservices valt buiten de TSA dienst. Partners met een Premier Service Overeenkomst zullen hun technische account specialist behouden als primair contactpersoon.


Technical Advisory Services (TAS)


Diensten overzicht


Microsoft staat haar Gold Certified Partners bij met een team van Partner Technical Consultants (PTC). Het PTC-team stelt u proactief op de hoogte van urgente problemen en helpt u met uw technische post-sales vragen die betrekking hebben op Microsoft-oplossingen. Ze staan voor u klaar met de best mogelijke serviceverlening, waarbij Microsoft u actief en passief ondersteunt om projecten bij uw klanten zo goed mogelijk te laten verlopen.


Onze Gold Certified Partners staan bij ons in het middelpunt. Wij begrijpen de behoeften van onze partners en dragen er aan bij dat ze de wensen van hun klanten kunnen verwezenlijken. Een intensieve samenwerking van Microsoft en haar Partners maakt het mogelijk om nieuwe technologieën optimaal in te kunnen zetten. Op deze manier kunnen we er samen met onze Partners voor zorgen dat klanten klaar zijn voor de toekomst.


Partner Technical Consultants kennen Microsoft en kennen de wensen en eisen van onze Gold Certified Partners. Deze kennis wordt gebruikt om u van essentiële informatie te kunnen voorzien. Door onze technische ondersteuning, advisering en productkennis waarborgen wij een vlotte en succesvolle inzet van Microsoft technologieën bij uw klanten.


Diensten


Met de hulp van Partner Technical Consultants (PTC) hebben Gold Certified Partners de beschikking over specialisten die technische vragen snel kunnen beantwoorden of door interne escalatie snel een oplossing kunnen vinden.


Proactieve diensten  • Antwoorden op en oplossingen voor “How-to” vragen

  • Specifieke informatie over thema’s die voor u interessant zijn, Security Bulletins, Patches, Hotfixes, relevante Whitepapers etc.

  • Het geven van webcasts over nieuwe en veelgevraagde onderwerpen

  • Het bieden van tips en trucs van Microsoft technologieën

Reactieve diensten  • Ondersteuning bij technische Post-Sales vragen

  • Informatie over openstaande en gesloten support aanvragen

  • Coördineren van aanvragen bij Microsoft

Doelgroep


Uitsluitend voor Microsoft Gold Certified Partners. Identificatie door middel van het Contract ID en Access ID.


Doel


Het doel van de TAS dienst is om u voor specifieke Microsoft producten gespecialiseerde kennis te kunnen bieden. Door u pro-aktief van informatie te voorzien kan voorkomen worden dat problemen ontstaan tijdens projecten bij uw klanten.


In bepaalde gevallen kan de Partner Technical Consultant optreden als „Trusted Advisor“ om u als Partner te steunen als vertegenwoordiger van Microsoft.


Daarnaast kunt u uw support mogelijkheden uitbreiden om uw klanten 24*7 (24 uur per dag, 7 dagen in de week) ondersteuning te kunnen bieden. Uw PTC kan u over deze aanvullende diensten adviseren.


Contact


Telefoon: +31 (0)20 5001003
Email: nltas@microsoft.com


Openingstijden


Maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 (met uitzondering van feestdagen)


Aanvullende Informatie


Gold Certified Partners kunnen tot 40 uur gebruik maken van de TAS diensten per contractjaar.


Voor advies en post-sales vragen kan geen garantie gegeven worden voor een oplossing binnen een bepaald tijdsbestek.


Technische pre-salesvragen dienen via Technical Sales Assistance (TSA) aangemeld te worden. De Partner Technical Specialists zijn tijdens kantooruren bereikbaar via telefoonnummer +31 (0)20 5001002.


Break-Fix support aanvragen en escalaties dienen via het supportteam aangemeld te worden en gaan ten koste van uw vijf kosteloze supportaanvragen per contractperiode. Het support team is tijdens kantooruren bereikbaar via telefoonnummer +31 (0)20 5001500.


De Microsoft Premier Partnerservices valt buiten de TAS dienst. Partners met een Premier Service Overeenkomst zullen hun technische account specialist behouden als primair contactpersoon.

Comments (0)

Skip to main content