Danske Lync 2013 brugervejledninger


Oversigtsvejledninger til Lync

Vil du gerne i gang med at bruge chat, oplysninger om folks tilstedeværelse og kontakter? Vil du gerne vide, hvordan du kan oprette, deltage i eller dele under et Lync-møde, eller hvordan du konfigurerer lyd og video? Det kan du finde ud af i følgende vejledninger.

 

Hent og udskriv disse korte vejledninger, som du kan have liggende på skrivebordet. I hver vejledning beskrives vigtige funktioner, og du får en trinvis vejledning til, hvordan du lynhurtigt bliver Lync-ekspert.

Oversigtsvejledning til Lync-møder
Oversigtsvejledning til chat, tilstedeværelse og kontakter
Oversigtsvejledning til fast chattjeneste
Oversigtsvejledning til deling og samarbejde i Lync
Oversigtsvejledning til Lync-video
Oversigtsvejledning til Lync-lyd
Oversigtsvejledning til Lync Web App

Guides er her: http://office.microsoft.com/da-dk/quick-reference-cards-about-lync-HA103433496.aspx

Lync 2013 videoer

Se disse korte videoer for at lære at finde rundt i, konfigurere og bruge Lync 2013. Se, hvor du finder tingene, hvordan du udskifter dit billede, vælger, om du vil gemme dine chatbeskeder eller ej, og hvordan du sikrer, at dine lyd- og videoenheder fungerer korrekt.

Videoer ligger her: http://office.microsoft.com/da-dk/lync-help/set-up-lync-2013-RZ104021289.aspx?CTT=5&origin=HA104032084

 

\Rasmus

Comments (1)

  1. Jeanette says:

    Hvad kræver det for at få en Lync konto?

Skip to main content