Campus Days 2013 – Få dage tilbage med Early-Bird rabat!


Det vil værre massere af UC sessioner på årets Campus Days og halvdelen af programmet er allerede fastlagt med indhold og talere. Du kan på Campus Days 2013 forvente sessioner med nyt indhold og produktdemo’s, samtidig sessioner af høj teknisk kvalitet og dybde. Vi kan med glæde løfte sløret for række af kompetente toptalere, med stor ekspertise indenfor deres respektive område og som kan inspirere og udfordre din viden.  Se mere omkring programmet på Channel 9.

Som noget nyt kan vi introducere vores Channel 9 Scdeule Builder. Her vil du få muligheden for at sammensætte og følge din helt egen Campus Days program.

Klik ind på Campus Days, hvor du kan læse mere om hele konferencen og tilmelde dig allerede nu.Comments (0)

Skip to main content