Gadget: Sennheiser sc260


 Jeg har i de sidste par uger haft et Sennheiser headset på hovedet og jeg vil gerne dele mine erfaringer.

Sennheiser kom lidt sent i på markedet for Lync certificerede headsets men har i det senest år udvidet deres portefølje med stadigt flere kategorier af headsets. Jeg har tidligere skrevet om deres DW Office serie af trådløse headset i super kvalitet men også en voksen pris, hvilket nok kan skræmme lidt hvis man står og skal have hundreder eller endda tusinder af headsets, så der har fra Sennheiser side været behov for en billigere model.

Og her kommer sc260 på banen. Jeg vil ikke forholde mig til hvad den koster, men jeg har prøvet det med åbent sind, og her min kommentarer:

Den kommer i 2 modeller (230 er mono og 260 er stereo) og da jeg bruger mit headset til både e-learning og kommunikation er jeg til stereo modellen da den bedre holder støj fra omgivelserne ude.

Jeg kan godt lide: At bøjlen er blød og bevægelig så det sidder let på hovedet, ørepuderne er bløde og holder ikke på varmen, så man kan holde ud at ha det på i længere tid & At knapperne er lette at finde og betjene.

Jeg er ikke så vild med: At ledningen føles meeeget lang. Jeg ved ikke hvorfor, men den er i vejen hele tiden. Og når man pakker headsettet sammen i tasken er ledningen en anelse uhåndterlig. En blødere ledning og måske en lille pose at transportere det i vil hjælpe den mobile bruger.

Er du i markedet efter headsets vil jeg anbefale at du kigger forbi http://www.sennheisercommunications.com/comm/home_en.nsf/root/unified-communications_strategicalliances_ms og studere deres SMiLE program. Jeg kender ikke kriterierne for at deltage, men det ser ud til at være en god mulighed for at lære Sennheiser´s produkter bedre at kende (sørg for også at prøve deres DW Office 🙂 )

Comments (0)

Skip to main content