Ny dansk SIP Trunk provider


Så har vi fået endnu en dansk SIP trunk udbyder certificeret og på listen over kvalificerede udbydere.

Cirque levere SIP trunk til Lync sammen med deres øvrige services som One-number, Mobil integration og meget mere.

Hertil har Cirque valgt at implementere deres Lync SIP trunk med understøttelse for TLS & SRTP for optimal sikkerhed.

Cirque skriver om sig selv:
---

Cirque’s Lync SIP Trunk er meget mere end en klartone…

Cirque A/S har nu mulighed for at tilbyde Microsoft Lync Server 2010 kunder et ægte alternativ til Deres nuværende PBX løsning. Med mulighed for fuld integration af både mobil- og PBX funktionalitet kan kunderne nu aktivere Lync Enterprise Voice funktionerne og samtidig sikre en tæt mobilintegration med bl.a. ægte OneNumber.

Cirques Lync Trunk understøtter følgende udvidede funktioner sammenholdt med en traditionel SIP trunk til Microsoft Lync 2010 / Mediation Server:

1.       Ægte OneNumber understøttelse således at kald fra Cirque mobiler viser brugerens OneNumber (fastnetnummer) uden brug af apps eller force-to-PBX funktionalitet. Fordelen ved at benytte OneNumber (fastnetnummer) på alle opkald fra både Lync klient og mobiltelefon, er at både indgående og retur-kald lander i Lync løsningen, og dermed UC intelligensen, som kan sikre routning til relevante medarbejdere, intelligent voicemail osv. når brugeren er optaget på telefonen eller i møde. Samtidig har brugeren naturligvis sit mobilnummer (underliggende) som altid kan til-ringes, SMS’s osv. udenom Lync løsningen.

2.       Som alternativ til OneNumber kan der via Cirques Lync Trunk tilbydes Mobile One Number eller Single Number Reach, således at brugeren kun har ét eneste nummer fra og til mobil og Lync klient. OneNumber vil dog anbefales til de fleste kunder, da det understøtter work-life-balance og mulighed for altid at kunne komme igennem til en person selvom mobil/Lync klienten er ”lukket” og omstillet til voicemail eller fx reception.

3.       Korrekt visning af A-C nummer ved kald på mobilen ved ”samtidig ringning” fra Lync klienten (oprindeligt ringende A-nummer fremfor personens eget fastnet/lokalnummer vises på mobilen, såkaldt tertiær routning)

4.       Cirques Lync Trunk til Lync Server 2010 har endvidere opnået den højeste sikkerhedsmæssige certificering, idet både TLS & SRTP er inkluderet. Disse funktioner kan give et ekstra lag af sikkerhed i forhold til fx hacking/spoofing, samt med-lyt af samtaler.

5.       Internationale virtuelle numre (virtuelle IP DDI’er), som gør det muligt for virksomheder at have lokal tilstedeværelse uden at have fysisk kontor i det enkelte land. Således kan en virksomhed med hovedsæde i København have engelske, brasilianske og franske kundeservice- samt hotline-numre, som alle rammer kundens Lync løsning via Cirques SIP trunk til Lync. Følgende muligheder er til stede:

Nyt internationalt nummer
Portering af internationalt nummer til Cirque
Numre i over 50 lande i verden
Numre i over 4000 storbyer
Internationalt 80-nummer
”World Number”

Henvendelser kan ske til:

Cirque A/S
Kronprinsessegade 4                                                                                                           
1306 København K
Mads Fosselius 77 33 71 70 mfo@cirque.dk / Thomas Jelbo 77 33 71 88 thj@cirque.dk

---

Læs mere hos Cirque:
http://www.cirque.dk/SIP-til-Microsoft-Lync.524.aspx

Liste over SIP Trunk udbydere på TechNet:
http://technet.microsoft.com/en-us/lync/gg131938#tab=4

 

Comments (0)

Skip to main content