Gadget: RoundTable…. nu i HD


Fornyligt havde jeg fornøjelsen af at ha den nye RoundTable (nu i HD) på mit bord. Lad mig dele mine observationer med jer.

Først og fremmest så hedder den ikke RoundTable mere, men har fået det meget sigende navn CX5000…. Personligt synes jeg nok bedre om RoundTable men jeg tror formålet med at Polycom har døbt den CX5000 har været at indikere at enheden tilhører deres Lync udstyrsserie hvor alle enhederne hedder noget med CX. I denne artikel har nostalgien sejret og vi holder derfor fast i det originale navn.

Punkt 2: Den ligner sig selv…. Da jeg fuld af forventning fik pakket enheden ud af kassen var der et øjebliks skuffelse da man ikke umiddelbart kan se at dette er en ny og forbedret model. Vantro måtte jeg finde produktionsdatoen i bunden af enheden for så at kunne fastslå at jeg var blevet beriget med den seneste model

Nummer 3: Tilslutning og ekstraudstyr er det samme, men så er der heller ikke mere der er genbrugt. For lige så snart man for sat enheden til sin PC og får etableret et Lync møde står det klart at lyd og billede har fået et kæmpe løft. Lyden er klart forbedret hvilket også står klart i understøttelsen af Wideband audio. Og videoen har fået et gevaldigt kvalitetsløft og selv i ”ikke-HD” videokald kan man se en tydelig forskel

Fire: Prisen er den samme… Faktisk kan man ikke længere bestille den ”gamle” RoundTable da den nye allerede har erstattet sin forgænger. (Står du for at skulle bestille en, så tjek lige med din forhandler at du får leveret en af de nye)

CX5000 HD er en unik enhed! Med Lync´s Online møde faciliteter hvor man kan deltager i en konference/møde uanset hvor man er, ser man ofte scenarier hvor et møde består af ét fysisk møderum hvor dem der kan samles og mange der forbinder via Lync eller mobil og her kan RoundTable gøre en stor forskel.

Af Rasmus Hald

Comments (0)

Skip to main content