Quick call Voicemail


Jeg bliver ofte spurgt om hvordan man kan få lettere adgang til Exchange Voice Access fra sin mobil. Man kan naturligvis hente sine Voicemail ned via ActiveSync og aflytte lydfilen der er vedhæftet til e-mailen, men hvis man nu gerne vil ha fuld adgang til Outlook Voice Access (OVA) fra sin mobil, så skal man ringe til Exchange, taste sit lokalnummer og sin PIN.

Men her er en let måde at etablere ”single-click” adgang til OVA.

Først skal man sikre at brugernes mobilnumre står i AD således at Exchange kan kende brugeren ud fra det indringende nummer. Herved sikre man at brugerne ikke først skal taste ”lokalnummer” når man ringer ind.

Herefter kan brugerne oprette en kontaktperson i deres Outlook Kontaktpersoner med følgende kontekst:

+45 <Exchange OVA nummer> p<Peronlig PIN>#

Eksempel:
+45 11 22 33 44 p12345678#

(P=pause)

Herefter er det muligt at ringe direkte til sin Outlook Voice Access uden at skulle taste lokalnummer eller PIN

Outlook Voice Access giver adgang til oplæsning og ændring af din e-mails, Voicemail, kalender, samt mulighed for at søge og kommunikere med kontaktpersoner, både personlige og via adressebogen.

\Rasmus

Comments (3)

 1. RasmusHald says:

  Hi, thanks for commenting and your interest in this blog. This blog has focus on Microsoft UC for the Danish market and reflects what goes on in our local market. Our official UC blog is our primary news outlet and are english based.

  However I can see that the Translator Widget isn´t on this new Metro theme that has been deployed to our TechNet blogs. I will ask if we can add it to this new theme as well, so we can deliver in-page translation. I will comment again when I get word.

  Again, thank you for your interest in this blog

  Kind regards,

  Rasmus

 2. er der en eglish version af dette websted? says:

  er der en eglish version af dette websted?

 3. Hvorfor denne hjemmeside ikke har andre sprog støtte says:

  Hvorfor denne hjemmeside ikke har andre sprog støtte

Skip to main content