Dansk UC Blog fylder 1 år


I dag er det 1 år siden at vi lancerede Dansk UC blog.

På mange opfordringer blev Dansk UC Blog dannet for at skabe en kommunikationskanal der kunne samle relevant information for dem der arbejder med Microsoft UC produkter, Lync & Exchange samt de partnerløsninger der supplere og integrere. Formatet skulle være uformelt og indholdet relevant i forhold til den konstante udvikling der sker inden for UC. Og så skulle det være på dansk.

Rigtigt mange blogger om UC, men der er ikke altid plads til det reginalt tilpassede indhold hvis man har hele verden som målgruppe, så derfor har det været vigtigt at kunne bruge denne blog til også at annoncere det der kun er relevant for Danmark.

169 post er det blevet til og med 600+ besøgende pr. artikel er bloggen godt besøgt, sårligt for en ”ikke engelsk” blog. Statistikken viser at der er et støt stigende antal besøgende og jeg er meget taknemlig for de gode kommentarer der er kommet gennem året.

Konkurrence: Giv feedback på bloggen og vind fede UC gadget.

Tusind tak for jeres opbakning til bloggen.

Med venlig hilsen

Rasmus Hald

Comments (0)

Skip to main content