Godt nytår fra Dansk Microsoft UC Blog


2011 bød på en masse spændende nyheder inden for UC i kølvandet på Lync 2010 som blev lanceret i slutningen af 2010 og Exchange tidligere endnu. Det blev til 147 artikler og nyheder omkring Microsoft UC og de gode partnerløsninger der omgiver det, og om 25 dage kan bloggen fejre ét års fødselsdag, men mere om det til den tid.

2012 ser også ud til at blive et godt ”UC” med masser af spændende udvikling inden for området. At dømme ud fra interessen i markedet for Lync, må man sige at Lync har ramt et behov hos virksomhederne som tidligere ikke har været adresseret, og jeg ved at vi vil høre om mange fantastiske kommunikationsløsninger i det kommende år.

Godt nytår alle sammen og tak fordi følger med her på bloggen. Tak for de gode kommentarer gennem 2011, jeg håber at der kommer mange flere i det kommende år.

De bedste hilsner

Rasmus Hald

Comments (0)

Skip to main content