Lync Mobile for iOS


Så kom der også Lync til iPad og iPhone og klienterne er nu klar til download på iTunes

iPhone:
http://itunes.apple.com/gb/app/microsoft-lync-2010-for-iphone/id484293461?mt=8&ls=1

iPad:
http://itunes.apple.com/gb/app/microsoft-lync-2010-for-iphone/id484293461?mt=8&ls=1

\Rasmus

Comments (2)

 1. RasmusHald says:

  Hej Frank, tak for din kommentar.

  Vi har fået meget positiv respons på vores Lync Mobile, men i samme sætning skal det nævnes at vi også høre flere der som dig har ønsket sig voice og video over IP i dette release. At vore konkurrenter ikke er imponeret kan dog ikke overraske nogen.

  Det er min holdning at Lync Mobile ikke bør betragtes som en opgradering fra tidligere versioner af Communicator Mobile men nærmere en ny platform til understøttelse af de mobile enheder. Microsoft fokus er på brugeroplevelsen og vores succes med Lync skyldes blandt andet denne tilgang til det.

  På PC platformen har Microsoft bygget én klient til realtidskommunikation og dette er en vigtigt parameter når man kigger på hvad andre løsninger ikke kan.  Det samme er tilfældet hvis man kigger på vores Lync Mobile som er én app til IM, Presence, Conference og voice control, hvor konkurrerende løsninger kræver mange forskellige apps alt fra VPN app, IM app, voice app. Osv. Dette vil alt andet end lige give forvirring for brugerne og herved en ringe brugeroplevelse samt kompleksitet i administrationen.

  For en mere objektiv kommentar kan jeg anbefale at læse Michael Finneran´s indlæg på No Jitter her: http://www.nojitter.com/…/microsoft-steps-into-the-mobile-uc-ring

  På mandag frigiver jeg en artikel her på bloggen hvor jeg går mere i dybden med hvad man kan med Lync Mobile og hvordan man med partnerløsninger kan få Voice og Video på sin Smartphone med Lync.

  Men jeg skal nok sende din kommentar videre til Redmond.

  De bedste hilsner

  Rasmus Hald

 2. Frank W. Reves says:

  Det jo glædeligt men kan du ikke få vennerne i Redmond til at lave en mere brugbar løsning. Unden voice er der ikke meget idé i den – jeg deler meget nedestående vurderinger:

  The Lync mobile app announcement last week did elicit some fighting words from unified communications rival Cisco. In a company blog post, Michael Smith, group director of marketing for Cisco collaboration, accuses Microsoft of cutting corners with the mobile version of Lync. Even though Lync is being opened up to iOS and Android, it is a watered down app compared to Cisco's UC mobile app, Jabber, writes Smith.

  "I expected Microsoft to really embrace the 500,000+ Android devices activated daily or the more than 40 million Apple iPads and iPhones that will be sold this holiday season with a full mobile UC client for Lync. Instead, Microsoft released a mobile Lync client which: does not have VOIP calling (everything is a call back service over the mobile network); does not have video capabilities to or from the device; does not have document sharing capabilities; does not have the ability to dial numbers from the Microsoft cloud-based Lync service.

  "What Microsoft released this week is not a mobile UC client at all. It is at best an IM and presence client with a call back service."

  Jeg må sige at jeg er lige så skuffet som Cicso, MS må tage sig sammen hvis de skal tages alvorligt på mobil platformen 😉

Skip to main content