Lync Mobile er endeligt her


Så er Lync Mobile endelig lanceret på Lync Teamets blog.

Tilgængelig ny for alle der har Lync uanset om det er Lync Online via Office 365 eller vi egne servere kan man nu få Lync mobile til Windows Phone og Nokia. iPhone, iPad og Android klienterne er lige på trapperne og der går ikke lang tid før vi vil se dem på markedet. (vi opdatere naturligvis her på bloggen når de er klar)

Lync Mobile har massere at funktionalitet fra Chat og presence over Single-Click Conference join til styring af opkald og single number reach.

På mange måder kan man sige at Lync Mobile gør UC løsningen mere komplet da mobilen nu bliver bedre integreret i Lync løsningen.

Over de sidste par uger har vi frigivet opdateringer til Lync Server så vi i dag har infrastrukturen på plads til at understøtte de nye klienter. Med guides og opdateringer klar kan man allerede nu opdatere sin Lync installation til at understøtte de nye klienter.

Hvis du ikke har prøvet den endnu, så glæd dig 🙂

\Rasmus

ps.: Følg med i hvornår de øvrige klienter frigives her

Comments (0)

Skip to main content