Lync Online Møder med 1000 deltagere


Det maksimale antal konferencebrugere supporteret af Lync Server 2010 og Lync Online er blevet opjusteret fra de originale 250 til 1000 samtidige brugere pr. Online Møde, effektivt fra i dag. Op til 1000 brugere kan deltage med audio/video og PowerPoint Sharing* i hvis man har den nødvendige infrastruktur. (dedikerede Lync 2010 pool til støre møder er et krav for dette scenarie)

Typisk anvendelse af denne type møde vil være et én til mange scenarie hvor hele virksomheder eller afdelinger mødes online til en præsentation delt og styret centralt til de mange deltagere

Microsofts Lync produktgruppe har netop afsluttet en række performance test med det fokus at kunne øge antallet af brugere supporteret i en Lync løsning. Det er vigtigt at understrege at der tidligere ikke har været en hard-coded grænse for hvor mange der kan deltage, men at der har været tale om en grænse for antal af brugere i ét møde supporteret af Microsoft.

* Bemærk at der er begrænsninger for anvendelse af app sharing og desktop sharing i store møder.

Vores Lync Team arbejder på højtryk på at opdatere guidance, diverse produktinformation og opdateret topologi data til at bygge disse miljøer.

Lige så snart jeg har en mere detaljeret beskrivelse af krav og arkitektur, deler jeg det med jer her på bloggen

Jeg håber det er noget i kan bruge!

\Rasmus Hald

Comments (0)

Skip to main content