Gadget: Sennheiser DW Pro Lync


Jeg har nu haft fornøjelsen af at teste Sennheiser´s nye headset DW Pro i den seneste måned og jeg må sige at jeg er meget positiv over produktet i forhold til fysisk kvalitet og lyd i forhold til telefoni.

En fin lille detalje er at basestationen kan få strøm via USB porten, hvilket vil sige at man ikke behøver strømforsyning til base stationen. Man skal dog være opmærksom på at man så ikke får ladet batteriet op mens PC´en er slukket, hvilket nok også er årsagen til at der altid følger en strømforsyning med.

Modellen kommer i 2 varianter, én med mono og én med stereo. Bortest fra dette er der ikke den store forskel på disse 2 headset ligesom basestationen er den samme. Enhederne er naturligvis certificeret til Lync hvilket bland andet vil sige at det er plug-and-play at tilslutte dem til computeren ligesom Lync genkender headsettet og præsentere det i interfacet

Specifikationer:

  • Stereo/Mono headset
  • Multiuse – til kontortelefon og softphone
  • Sennheiser HD Voice Clarity
  • ActiveGard hørebeskyttelse
  • Ultra Noise Cancelling mikrofon
  • Rækkevidde op til 180 meter
  • Op til 12 timers taletid (narrowband mode)
  • Automatisk parring på få sekunder Fuldt opladt på kun 60 min.
  • Elektronisk rørløft (EHS)
  • Optimeret til Microsoft Lync 2010

De 2 modeller er DW Pro1 Lync som er mono og DW Pro2 Lync som er stereo

Se mere hos Sennheiser:
http://www.senncom.com/comm/home_en.nsf/root/headsets_dw-office

 \Rasmus

Comments (0)

Skip to main content