Campus Days program frigivet


Er du tilmeldt?

Nu er programmet for Campus Days blevet frigivet og kan hentes på www.campusdays.dk (programmet hentes i højre side)

Af Lync og Exchange sessioner kan fremhæves:

Microsoft Lync som telefon? (200)*

 

Med Lync 2010 har Microsoft endelig leveret et fuldt telefonsystem!

Kom og hør hvordan Microsoft anskuer opgaven med at levere telefoni i din virksomhed. Med Lync Server 2010 har Microsoft et bud på fremtidens telefoni som en del af en samlet UC løsning. I denne session vil vi introducere Lync Voice (Telefoni) og give et bud på hvorfor det er relevant netop nu.

Exchange & Outlook: Produktivitet og Selvbetjening (300)*

 

Exchange/Outlook 2010 giver dig mulighed for at tilbyde dine brugere en masse nye muligheder for at arbejde smartere og mere effektivt. Outlook er optimeret til at håndtere den stigende mængde af e-mails med nye værktøjer ligesom Exchange har fået nye muligheder for at tilbyde selvbetjening. Bliv klogere på Lokalesøgning i Outlook, Kalender deling mellem virksomheder samt de mange nye muligheder for selvbetjening m.m.

Online Konference, “Alt i én” løsning med Microsoft Lync (300)*

 

Microsoft Lync 2010 leverer den nok bedste online konference oplevelse som findes på markedet, hvor

Audio, Video, telefoni og indholdsdeling smelter sammen i en integreret og intuitiv løsning. På sessionen vil vi kort demonstrere Lync Online Møder, hvorefter vi vil gennemgå infrastrukturen bag løsningen samt diskutere de muligheder der findes for udvidelser og integration til 3.parts systemer og klienter.

Design af Lync Voice Infrastruktur (400)*

 

Telefoni på din Microsoft Infrastruktur? Kom og lær hvordan man designer en stabil og evt. fejltolerant Voice infrastruktur med Lync Server 2010. Og hvad med Fax, bordtelefoner, analoge linjer når man flytter telefonien over på IP netværket. Sessionen omhandler design best-practise, Lync Server roller og hvilker værtøjer der kan hjælpe med opgaven.

Exchange storage & DAG deep dive (400)*

 

Og vi mener Deep dive!

Kom og mød Microsofts egen Exchange Master (tidligere Exchange Ranger) der vil give os et unikt indblik

i Exchange Storage arkitektur og hvordan man kan få mest ud af de nye egenskaber i Exchange 2010 Service Pack 1. Sessionen omhandler Exchange Storage, High Avaliability og Exchange Backup.

Marker som uønsket e-mail? (300)*

 

Med Exchange, Outlook og ForeFront er det i dag muligt at bygge en antivirus/ antispam løsning der end-to-end giver en unik beskyttelse og en fuldt ud integreret oplevelse. Kom og lær hvordan brugere selv kan administrere al uønsket post fra Outlook og hvordan Sysadmin kan administrere det hele centralt, på tværs af Cloud, gateway

Design af Lync infrastruktur (400)*

 

Kom og lær hvordan man bedst designer en Lync Server 2010 infrastruktur. Lync håndterer mange opgaver der spænder fra Chat & Presence til Audio, Video & Web konferencer med mange deltagere. I denne session vil vi præsentere Lync 2010 infrastruktur herunder roller og fejltolerance, samt design best practises baseret på erfaring fra allerede kørende installationer.

 \Rasmus

Comments (0)

Skip to main content