Interview med BluePosition om LinkLamp


Jeg er blevet spurgt om det mange gange og nu har jeg endelig fundet en partner som har bygget en fysisk Presence lampe. BluePosition har bygget en smart visuel presence indikator man kan sætte op på sit kontor og derved give kollegaerne mulighed for at se om man er optaget i telefonen eller af anden aktivitet.

LinkLamp fungere ved at vise presence fra Microsoft Lync klienten i lampen der har 3 indikatorer for grøn, gul & rød.

Jeg har inviteret BluePosition for at vi kan få et indblik i hvad ideen med LinkLamp er:

Interview med Andreas Frøland, Direktør for BluePosition i Danmark

 

Rasmus Hald:
Med dine egne ord; Hvad er LinkLamp?

Andreas Frøland:
LinkLamp er en fysisk lampe der viser en medarbejders tilgængelighed, således at medarbejder ikke utilsigtet bliver forstyrret når medarbejderen enten taler i telefon, har sat sig selv DND eller på anden måde er optaget.

Rasmus Hald:
Hvorfor anvender jeres kunder LinkLamp?

Andreas Frøland:
Det er en lidt sjov historie, vi startede for flere år siden med at udvikle en tilsvarende lampe som LinkLamp til vores pc omstillingsbord og Call Center agent applikation således at man nemt kunne se at en kollega var optaget af en telefon samtale idet headset ikke tydeligt viser at medarbejder er optaget. På den baggrund fik vi at vide fra flere kunder at de benyttede alt fra orange baseball kasketter over hjemmelavede papir trekanter med farver på, til gule plastic ænder til at indikere en medarbejderes tilgængelighed, - og så lå løsningen ligefor.

Rasmus Hald:
Hvad kræver det for at kunne benytte LinkLamp?

Andreas Frøland:
Det er meget nemt, LinkLamp er helt bevidst lavet som en klient applikation idet vi ikke forventer at alle medarbejdere skal benytte en sådan. Lampen tilsluttes til brugeres pc via USB hvorefter HID driverne installeres automatisk. For at styre lampen automatisk fra Lync skal der en lille middelware til som nemt installeres eller distribueres med software distribution.

Rasmus Hald:
Kan den også vise hvis man taler i mobiltelefon?

Andreas Frøland:
LinkLamp kan både vise om man taler i sin Lync eller sin mobiltelefon, forudsat naturligvis at man i Lync kan se at man er optaget på mobiltelefonen. Det har vi også en løsning til. Vi har også tilføjet funktionalitet således at man kan se at telefonen ringer eller mobiltelefon’en ringer ved at lampen blinker med alle 3 farver.  Dette har vi gjort fordi flere kunder har fortalt os at der er behov for en visuel indikation af at telefonen ringer, når headsettet ligger på bordet, og højtaler i pc er slået fra.

Rasmus Hald:
Hvis jeg gerne vil videre mere, hvor skal jeg kigge?

Andreas Frøland:
Jeg vil anbefale at man kigger nærmere på http://www.blueposition.com/loesninger/unified-communications/produkter/ eller ringer til os på 70 20 65 25 eller sender en e-mail til sales@blueposition.com

Rasmus Hald:
Tusind tak for din tid, jeg håber det vil give flere lyst til at kigge nærmere på jeres løsning.

Comments (0)

Skip to main content