Gadget: Microsoft LifeCam Studio


For en måned eller 2 siden sendte Microsoft en ny version af det populære HD webcam på gaden, nu med endnu bedre specs. (og fortsat til en tiltalende pris)

Kameraet udmærker sig med 1080p HD opløsning hvilket giver sublim kvalitet, når man som jeg er udstyret med en PC der kan trække den fulde opløsninge (hvilket kræver en quad-core) Men har man ikke en så kraftig processer er det fortsat værd at kigge på dette kamera, da har nogle andre klare fordele.

Auto-fokus har jeg set i mange kameraer og i den lidt mindre model, LifeCam Cinema, var denne funktion rigtigt god. Men med Studio bliver det endnu bedre og hastigheden som kameraet fokusere med er langt hurtigere hvilket giver et mere stabilt billede.

 

Lysfølsomheden er også helt i orden, jeg brugte kameraet for et par uger siden i skarpt modlys (mødelokale med vinduer i baggrunden) og selvom man ikke kan se baggrunden klart, så står personerne helt klart på videobilledet i denne svære situation.

Jeg har brugt kameraet i et par måneder og jeg vil klart anbefale at man evaluere dette produkt sammen med sin Lync løsning. Det fungere glimrende til den personlige video samt hvis man skal optage video af flere personer på én gang i møderum eller webcasts.

\Rasmus

Comments (0)

Skip to main content