Unified Communication Interoperability Forum


Unified Communication Interoperability Forum (UCIF) har netop fejret 1 års jubilæum, og man kan roligt sige at der er sket noget med interoperabilitet i det seneste år. Med Lync på banen er der kommet en masse nye muligheder for at integrere traditionelle rum-baserede videokonference systemer med software baserede (Naturligvis Lync) og derved anvende den eksisterende infrastruktur på en ny møde samt at få et mere UNIFIED kommunikationssystem.

Forummet er etableret til det formål at sikre at producenterne tænker interoperabilitet ind i løsningerne og er skal medvirke til at UC løsninger virker på tværs af producenter.

UCIF er etableret af HP, Polycom, Logitech / LifeSize Communications, Microsoft, Juniper Networks og . Øvrige medlemmer er Acme Packet, Aspect, AudioCodes, Broadcom, BroadSoft, Brocade Communications Systems, ClearOne, Jabra, Plantronics, RADVISION, Siemens Enterprise Communications og Teliris.

Jeg kan anbefale at læse denne korte artikkel på Wiki: http://en.wikipedia.org/wiki/Unified_Communications_Interoperability_Forum

Og meget mere info er at finde på UCIF´s eget site:
http://www.ucif.org

\Rasmus Hald - Microsoft

Comments (0)

Skip to main content