Lync telefon på dansk


Med Lync Server 2010 kom også en ny udgave af Microsoft IP telefon software, Lync 2010 Phone Edition, som med en ”lille” Windows klient og en Lync klient ovenpå, kan levere Lync funktionalitet på en IP telefoni.

Indtil videre har Aastra og Polycom adopteret denne software og der findes pt. 5 modeller på markedet. 3 af dem er det vi kalder ”Information Worker” som er tænkt til en personlig enhed hvor brugeren er logget ind (evt. gennem PC´en) og 2 modeller som er ”Common Area” og er tænkt til receptioner, mødelokaler og lign.

Billede af Polycom CX600:

Med til disse enheder har Microsoft frigivet Lync 2010 Phone Edition som også levers på Dansk. Dvs. at man kan få en fuldt lokaliseret oplevelse. Nedenfor er billeder (taget med min telefon) af opsætningen af en fuld IP telefon, der er tilsluttet PC med USB kabel.

1. Vælg sprog

2. Log ind via Lync på PC

3. Logger på

4. Henter konfiguration og certificat

5. Indtast pinkode (anvendes kun hvis Lync på PC´en ikke er logget på

6. Opsætningen er nu gennemført

7. Sæt tidszone

8. Vælg datoformat

9. Vælg tidsformat

10. Vælg ringetone

11. Tilpasning er nu gennemført

12. Telefonen er nu klar til anvendelse

13. Kontaktperson med billede

 

God fornøjelse

 

\Rasmus Hald

Comments (0)

Skip to main content