Gadget: Trådløs konferencemikrofon til Lync


Plantronics har produceret en ny Lync enhed der giver en unik mulighed for at anvende Lync Online møder på en ny måde. Med deres Calisto 800 serie har Plantonics taget en simpel speakerphone og sat en trådløs mikrofon på.

Man kan naturligvis anvende den som alm. Speakertelefon til håndfri betjening, men den trådløse mikrofon åbner op for et nyt og helt anderledes scenarie.

Calisto 800

 

Online møder med Calisto

Ved at bruge Calisto 800 til online møder, kan man nu holde præsentationer i auditorier, undervisningslokaler og lign. hvor man traditionelt har en taler der præsentere for et fremmødt publikum, og tidligere skulle anvende headset eller faste speakerphones, med varierende resultat, kan man nu simpelt og smidigt sætte denne USB enhed til PC´en og den trådløse mikrofon på taleren.

Den trådløse mikrofon:

Plantronics oplyser at den også findes i en model med 2 mikrofoner, hvis man har flere talere på samme tid. Ligeledes fåes den i en model hvor man også kan tilslutte sin mobil og evt. en analog linje.

Jeg har testet enheden, og den levere ganske glimrende lyd (i HD (wideband audio)) ligesom der på enheden er en audio udgang til montering på eget højttaler system.

Dansk forhandling gennem din normale leverandør, eller kontakt Ergotel som er dansk distributør.

For mere info:
https://www.ergotel.dk/index.php?sideid=26&id=301&kat=0

Comments (0)

Skip to main content