Polycom annoncere HD & MS MCU support


Polycom annoncere HD & MS MCU supportPolycom har netop annonceret at deres seneste version af software til HDX enhederne understøtter HD video DIREKTE til og fra Lync. Dette betyder at man kan kalde til og fra et Polycom video endpoint og opnå HD video kvalitet med Microsofts RTV Codec. Dette giver en rigtig god billedkvalitet og med Polycoms kamera teknologi kan man her bygge nogle high-end løsninger til en rigtig fornuftig penge.

Hertil er understøttelse for Microsoft Lync A/V MCU. Dette betyder at Polycom endpoints nu kan deltage i online møder der afholdes på Lync Server 2010. Igen er dette en unik oplevelse og skaber en masse dynamik i forhold til videokonference på dedikeret udstyr og den personlige videokonference via Lync.

For et par måneder siden annoncerede Polycom fuld Lync support herunder understøttelse for ICE, som gør at Polycom kan anvende Lyncs infrastruktur til routing af A/V trafik over firewall og NAT. Dette gør at man også kan afholde møder fra et Polycom endpoint med eksterne personer (f.eks. eksterne via Federation eller Lync attendee)

Jeg har testet løsningen og ud fra et UC perspektiv er det netop sådanne integrationer man gerne vil opnå og som giver mest værdi ved at integrere det bedste fra Polycom og Microsoft.

Mere om Polycom HDX:
http://www.polycom.eu/products/telepresence_video/telepresence_solutions/room_telepresence/index.html

Link til Readme og software opdateringen:
http://support.polycom.com/PolycomService/support/us/support/video/hdx_series/hdx4000.html#download

HDX hardware der supporterer Lync HD & MCU*:

Polycom HDX 4000 HD systems with Hardware Version C
Polycom HDX 4500 systems
Polycom HDX 6000 systems
Polycom HDX 7000 systems with Hardware Version C
Polycom HDX 8000 systems with Hardware Version B
Polycom HDX 9006 systems

 *= Bemærk at det kan kræve ekstra licens til din HDX enhed

 

\Rasmus

Comments (0)

Skip to main content