Gadget: Lync Headsets fra Microsoft


Microsoft har produceret 2 nye headset til Lync. Enhederne er enkle og leveres i 2 modeller, mono og stereo. Begge headsets er udstyret med ”svar/låg på” knap, samt Mute og volume kontrol. Jeg har testet begge og de virker ganske udemærket og til prisen er det et rigtigt godt headset. Jeg har længe haft forespørgsler fra kunder på et prisbilligt headset der kunne anvendes til online møder (tidl. Live Meeting) og noget let telefoni, og det kan vi nu tilbyde med disse 2 modeller.

 

Enhederne er målrettet til erhvervsbrug og markedsføres derfor kun dertil. De forhandles én af gangen og i kasser af 50.

LifeChat LX-4000 for Business

Dette headset i mono (kun høremuffe på den ene side) lader dig høre, hvad der foregår omkring dig så du fortsat kan have dialog med kollegaer. Wideband digitale lyd giver klar og nøjagtige lydgengivelse. Den meget følsomme, støjreducerende mikrofon sikre at du bliver hørt, selv når du er i et støjende arbejdsområde.

Mere info på MS Hardware:
http://www.microsoft.com/hardware/en-us/b/lifechat-lx-4000-for-business/7YF-00001

 

LifeChat LX-6000 for Business

Dette headset kan anvendes uanset om du er på et vigtigt opkald eller prøver at bevare fokus på en distraherende arbejdsplads. Stereo wideband digitale lyd giver klare og nøjagtige lyd. Støjreducerende mikrofon sikrer, at du bliver hørt selv i støjende omgivelser. Og specielt designet høretelefoner giver komfort selv til de lange arbejdsdage.

Mere info på MS Hardware:
http://www.microsoft.com/hardware/en-us/b/lifechat-lx-6000-for-business/7XF-00001

Hvis de ikke allerede er i handlen, så kommer de det snart. Har du behov for et større antal, så send mig en mail, så skal jeg sikre kontakt til folk der kan hjælpe

\Rasmus

Comments (0)

Skip to main content