Optagelser fra PowerShell User Group møde den 20/2


Vi optog præsentationerne fra seneste PowerShell User Group møde og de er nu klar til dig der gerne vil lære mere om Desired State Configuration og PowerShell Deployment Toolkit, 2 stærke løsninger dine servere vil elske dig for!

FEEDBACK: Giver det mening at optage og dele møde som dette?? Omkostningen i tid og penge er forholdsvis lav, så det er noget vi godt kan overfører til andre møder også, hvis der er nogen der har glæde af det. Lad mig høre, skriv gerne herunder eller send mig en mail.

Lær mere om PowerShell User Group på www.psug.dk eller på deres LinkedIn side af samme navn.

Claus med Desired State Configuration

(Please visit the site to view this video)

Jakob med PowerShell Deployment Toolkit 

(Please visit the site to view this video)

\Rasmus

Comments (0)

Skip to main content