Windows Server 2012 R2 videoer fra Campus Days 2013


Optagelserne fra Campus Days 2013 er nu publiceret på Channel 9 og du kan nu gå ind og se eller gense de fulde sessioner.

Herunder finder du en oversigt over sessioner som omhandler Windows Server 2012 R2:

Introduktion til Windows Server 2012 R2

Windows Server 2012 R2 er proppet med masser af nye og relevante funktionaliteter. Kom og hør om hvad der er nyt, se hvordan det virker og hør hvorfor Microsoft mener det er relevant. Windows Server er også blevet døbt The Cloud OS. Vi tager fat i dette koncept og forklarer hvorfor Windows Server er...

Windows Server 2012 R2: What’s New in Hyper-V

Learn all about the new and updated features for Windows Server 2012 R2 Hyper-V, including multi-tenancy, high-availability, flexible infrastructures, scale and density.  Symon Perriman, Microsoft's Virtualization Senior Technical Evangelist and former Windows Server Program Manager, provides a...

Build the cheapest, fastest, easiest to manage, scalable, full-featured SAN in the world using…

Windows Server 2012 R2 is a cloud-first operating system, built from the challenging demands of Windows Azure. By combining Clustering, SMBv3, RDMA, Storage Spaces, Data De-duplication, Thin Provisioning, LUN Resizing, Offloaded Data Transfer (ODX), Storage Tiering, Caching, Snapshot backups and more...

Windows Server 2012 R2: Hyper-V High-Availability with Failover Clustering

This technical session discusses Windows Server 2012 R2 Hyper-V and Failover Clustering design, infrastructure planning and deployment considerations for your highly-available datacenter or Private Cloud.  Symon Perriman, Microsoft's Private Cloud Senior Technical Evangelist and former Program Manager...

Ekstern adgang i Windows Server 2012 R2 – nye muligheder for BYOD med WAP, Workplace Join og Work…

Der er kommet nye muligheder for remote access i Windows Server 2012 R2 i form af Web Application Proxy services integreret med en opdateret version af ADFS. Denne session vil gennemgå de nye muligheder for opkoblinger, som især tilgodeser en mere sikker web baseret adgang for BYOD enheder med workplace...

Comparing Windows Server 2012 R2 Hyper-V and VMware vSphere 5.1

This is a must-see session for anyone who is comparing virtualization offerings! We review the key capabilities of the current release of Hyper-V, complete with demonstrations, with the latest release of VMware vSphere, across four key areas: scalability and performance, security and multi-tenancy, flexibility...

Migrating your Active Directory (to Windows Server 2012 (R2))

For mange er opgradering/migrering af Active Directory en svær opgave, men faktisk er det ikke så svært! Lav en velovervejet plan og hold dig til den...så kommer du sikkert i mål.
Se også hvordan Powershell kan hjælpe med at migrere nogle af de services som typisk kører på dine Domain Controllere.

Microsoft VDI in 2013: VDI quantum leap with Windows 8.1 and Windows Server 2012 R2!

Microsoft VDI technologies with Windows 8.1 and Windows Server 2012 R2 (better together) has taken giant step and can now satisfy most user and admin demands. Come to hear, see and learn how your organization can leverage these to build a flexible and scalable platform.
This session covers both VDI (with...

Windows Server 2012 R2 og SQL Server 2014 infrastruktur

Kom og hør hvorfor samspillet af Windows Server og SQL Server kommer til at betyde meget for dine fremtidige og nuværende SQL Server installationer.

Windows Server 2012 R2: What’s New in Failover Clustering

Windows Server 2012 R2 delivers innovative new capabilities that enable you to build dynamic availability solutions in which workloads, networks, and storage become more flexible, efficient, and available than ever before.  In this session Symon Perriman, Microsoft's Clustering Senior Technical...

 

.

Comments (0)

Skip to main content