System Center 2012 R2 videoer fra Campus Days 2013


Optagelserne fra Campus Days 2013 er nu publiceret på Channel 9 og du kan nu gå ind og se eller gense de fulde sessioner.

Herunder finder du en oversigt over sessioner som omhandler System Center 2012 R2:

How Microsoft IT Deployed Windows 8 and Windows 8.1 Preview to the Enterprise

IT need to know: How can I ensure successful installation at the main office and for remote users? How can I automate OS migration and still allow for user choices? When to use install and when to use upgrade? What tools does Microsoft IT use for internal users?

Microsoft IT povided a seamless and flexible...

Enabling On-Premises IaaS Solutions with the Windows Azure Pack

The upcoming releases of Windows Server and Microsoft System Center will enable exciting new Infrastructure as a Service capabilities for the Microsoft Cloud OS including scalable Virtual Machine Role tiers, the Virtual Machines Gallery, and Self-service Virtual Networks.  In this session, discover...

Application Management using System Center Configuration Manager 2012 SP1/R2

Kom og lær hvordan man administrerer og installerer applikationer i en moderne infrastruktur. Denne sessioner indeholder masser af "real-world" erfaringer fra både store og små installationer. Forvent masser af live demo og teknisk gennemgang af hvordan man fejlsøger, når ikke alt går som forventet......

Introduktion til Windows Azure for IT Professionelle

Windows Azure - Et omfattende sæt værktøjer og services der gør dig i stand til hurtigt at bygge, levere og drive applikationer og apps på tværs af et globalt netværk af datacentre administreret af Microsoft.

I denne session introducere vi hvad Windows Azure infrastruktur services kan bruges til og går...

System Center 2012 Service Manager & Configuration Manager – Oplev synergien og mærk suset

Oplev hvorledes du med med System Center Service Manager og Configuration Manager let kan opnå de synergieffekter, der findes ved at arbejde med produkter fra den samme suite. Brian Fahrenholtz og Kent Agerlund vil dække flere forskellige use-cases taget fra deres hverdag som System Center konsulenter....

System Center 2012 R2 Data Protection Manager

Kom og hør om Data Protection Manager 2012 R2. I denne session vil vi gennemgå ny funktionalitet i "R2" samt backup's rolle i en replikeret verden. Vi viser hvordan DPM virker i forhold til Linux, Virtuel Machine Backup samt Cluster Support, så kig med når vi går i dybden på teknikken i Data...

System Center 2012 R2: Overview

System Center 2012 R2 is the key to deploying and managing the Microsoft Cloud OS by offering pooled resources, self-service, automation, usage-based monitoring, control and customization.  In this session Symon Perriman, Microsoft's System Center and Private Cloud Senior Technical Evangelist, will...

System Center 2012 Configuration Manager R2 – Cloud & Mobile Device Management ready

Med Service Pack 1 til System Center trådte Configuration Manager for første gang ind på scenen med "Cloud Ready" features. Denne session vil gennemgå hvorledes du kan udnytte de mange fordele, der ligger i "skyen". Kent og Ronnie vil gennemgå eksempler fra hverdagen hvor Windows...

System Center Orchestrator – Runbook Design 101

Bliv introduceret til runbook design fra start til slut. Denne session vil fokusere på en opgave, der skal løses via en runbook i System Center Orchestrator. 
Gradvist vil runbooken blive udvidet til den til sidst er klart til produktion. Det inkluderer grundlæggende best practice og logging.

System Center 2012 R2: Virtual Machine Manager Overview

See how using System Center 2012 R2 Virtual Machine Manager can help your business build, deploy, and maintain a private cloud and virtualized datacenter.  Symon Perriman, Microsoft's Senior Technical Evangelist for System Center and Private Cloud, will provide an overview of the new Virtual Machine...

 

 

 

Comments (0)

Skip to main content