Channel 9 Event app til Campus Days


 

Så er vi klar med konferencen app´en til Campus Days. I år bruger vil Microsoft Channel 9 som plaform til for både online agenda og senere publicering af indhold fra konferencen.

Channel 9 Events indeholder den fulde agenda med alle detaljer og muligheden for at bygge din egen elektronisk agenda med alle de sessioner du gerne vil se under konferencen. Hertil kan du også se nyheder fra Dansk TechNet Blog, Twitter og der er praktiske information omkring konferencen.

Hent Channel 9 Events app til din telefon, PC eller tablet

Download Ch9 Events til Windows 8 | Windows Phone | iOS | Android

 

Link Channel 9 Schedule med din app Schedule (EventBoard) Hvis du ønsker at synkronisere din personlige agenda mellem din Channel 9 konto (Microsoft Account) og Channel 9 event App´en (EventBoard) findes der en god vejledning her. Support og FAQ findes her

Jeg håber vi ses på tirsdag,

\Rasmus

Comments (0)

Skip to main content