Microsoft Campus Days 2013


Campus Days vender tilbage i år, endnu større og med dybere tekniske sessioner!

Vi har igen i år besluttet at afholde Campus Days efter de mange positive tilbagemeldinger vi fik sidste år, og har også valgt at fokusere endnu mere på det tekniske indhold. Vi kan i den kommende tid afsløre en række dygtige danske og internationale taler på årets konference og vi håber naturligvis at du har lyst til at bruge 3 dage sammen med os til oktober.

Arbejder du med Windows Server eller System Center? Så kan jeg glæde dig med at vi har dobbelt så mange sessioner i år. Traditionelt er disse sessioner meget godt besøgt og vi har valgt at investere endnu mere i dette områder som i år også bringer alle nyhederne fra Windows Server 2012 R2 og System Center 2012 R2.

Få rabat på billetten i hele juni – Der er Early Bird rabat hvis du melder dig til med det samme.

www.campusdays.dk

Hvad vil du gerne hører om på Campus Days 2013? Har du forslag til emner du gerne så at vi tager op i år så lad os høre det allerede nu. Skriv en kommentar herunder eller brug mail knappen i øverste højre hjørne.

\Rasmus

Comments (0)

Skip to main content