Azure og Harry Potter – magiske nyheder!


Hvad har Azure og Harry Potter med hinanden at gøre? Og hvad er en “Hybrid sky”?

 

For at finde ud af det, bliver du nødt til at ”tune ind” på Scott Guthrie’s præsentation på konferencen “Meet Windows Azure”, som vi streamer live torsdag 7. juni 2012, kl. 22:00 (CET). Udover historien og Harry Potter vil Scott introducere en række nye services, herunder:

· Windows Azure Virtual Machines - Virtual Machines gør det muligt at flytte dine applikationer I form af virtuelle hard disks (VHDs) frem og tilbage mellem dit data center og “skyen”

· Windows Azure Virtuelle netværk (Virtual Networks) - Virtual Network funktionen gør det muligt at etablere og administrere virtual private networks (VPNs) i Windows Azure samt “udvide” dine interne netværk ud i skyen.

· Windows Azure Web Sites – nu kan du ”bygge” hjemmesider og web applikationer med indbygget elasticitet i Windows Azure. Vi understøtter for eksempel både .NET, Node.js, og PHP og en række udrulningsmetoder, så som Git og FTP.

Du kan læse mere om ovennævnte features i Scott’s keynote og Bill Laings blog post:

http://blogs.msdn.com/b/windowsazure/archive/2012/06/06/announcing-new-windows-azure-services-to-deliver-hybrid-cloud.aspx

 

Comments (0)

Skip to main content