Deltage I virtuel Microsoft virtualiseringstræning den 23/2


 

I oktober 2010 afholdt Symon Perriman og Rick Claus fra Microsoft en online konference omkring Virtualisering baseret på Microsoft kursusmateriale.  Arrangementet var en stor succes og de har valgt at gentage det.

Arrangementet er et virtuelt seminar som giver en introduktion (niveau 100 til 200) omkring Microsoft Server virtualisering.  Arrangementet koster $99 men indeholder en kupon til at tage 70-659 eksamen (værdi $150).

Arrangementet er delt op i 3 moduler:

  • Modul 1 – teknologi: Hør om Microsofts virtualiseringsteknologier, hvordan de virker og hvad der sker med disse fremover i takt med at du kommer til at bruge ”skyen” mere og mere!
  • Modul 2 – karriere: Forstå hvor vigtig virtualisering og “Private Cloud” er, og hvilken værdi de begge tilføjer dig som IT Pro!
  • Modul 3 – Eksamen: Bliv klar til at tage næste skridt som ekspert ved at tage Microsoft Technical Specialist eksamen, Windows Server 2008 R2, Server Virtualization (70-659)

Arrangementet foregår torsdag, 23. februar fra 24:00 – 8:00 (PST)

Vi er i gang med at planlægge yderligere dage som vil blive afholdt i løbet af de kommende måneder!

Hvis du foretrækker et ”rigtigt” kursus, så afholder 4 af vores danske træningspartnere også kurser som kvalificerer til Microsoft Technical Specialist eksamen, Windows Server 2008 R2, Server Virtualization (70-659). Du kan finde mere information på den danske TechNet side.

Comments (0)

Skip to main content