Lågen fra 20. december er åbnet og vinderen er fundet


Dagens spørgsmål kom fra Peter Schmidt fra EG A/S

Spørgsmålene var:

  1. Med Exchange 2007 så vi en ny Administrative Group og denne gruppe var navngivet som en form for GUID, så der ikke ville være konflikt med eksisterende Exchange implementeringer, denne gruppen hed og hedder stadig i Exchange 2010 (FYDIBOHF23SPDLT) – Men der er mere bag denne såkaldte GUID, hvad står dette reelt for ?
  2. Hvilken attribute er brugt til at sortere Exchange CAS servers in-site ?
  3. Hvilken attribute er sat kun for linked mailboxes ?

Svarete var:

  1. EXCHANGE12ROCKS
  2. AutodiscoverSiteScope is a parameter that is set on the Client Access server by using the Set-ClientAccessServer cmdlet. The parameter specifies the site for which the Autodiscover service is authoritative. The AutodiscoverSiteScope information contained in the SCP records for the in-site list matches the Active Directory site for the Outlook client. If there are no in-site records, an out-of-site SCP record list will be generated. The list is not sorted in any particular order. Therefore, the list is approximately in the order of oldest SCP records (based on creation date) first.
  3. msExchangeMasterAccountSid

Den første til at svare rigtigt var Kim Kirchhoff.

Og Kim har vundet et "Byg din egen robot arm" fra Gadgets.dk

Robotarm1

Tillykke!

Comments (0)

Skip to main content