Gratis ebøger fra Microsoft i nye formater


Tidligere har Microsoft Press En gang imellem tilbudt gratis ebøgeri enten PDF eller XPS format. Nu er disse ebøger også tilgængelige I “rigtige” ebogsformater, nemlig EPUB (Sony, iOS og Kobo) og MOBI (Amazon Kindle). Selvfølgelig kan du også læse disse ebøger på de forskellige “reader applikationer, der findes på henholdsvis Windows PC’er og Macs. Det er måske ikke nyt, både PDF’er og XPS dokumenter kan læses på både Macs og Windows PC’er, men forskellen er at disse nye ebøger nu er formatteret korrekt til mindre skærme og at teksten vil ombrydes korrekt I forhold til disse skærme. OG, sidste men ikke mindst, ePUB og MOBI versionerne er ikke låst med Digital Rights Management (DRM) til en specifik enhed.

Her er genveje til bøgerne. Rigtig god fornøjelse!

Charles Petzold’s Programming Windows Phone 7 er tilgængelig her i EPUB format og her iMOBI format.

Du kan finde Moving to Microsoft Visual Studio 2010 af Patrice Pelland, Pascal Paré, og Ken Haines her i EPUB and her i MOBI format.

Introducing Microsoft SQL Server 2008 R2 af Ross Mistry og Stacia Misner er her i EPUB and her i MOBI format.

Introducing Windows Server 2008 R2 af Charlie Russel og Craig Zacker sammen Windows Server team’et er her i EPUB og her i MOBI.

Og, som rosinen i pølseenden er Katherine Murray’s Own Your Future, Update Your Skills with Resouces and Career Ideas from Microsoft her i EPUB og her i MOBI format.

Comments (0)

Skip to main content